Over ons..

Het gezicht achter www. wijn-zinnig.com is Rianne, 34 jaar,

Omdat Rianne een wijnliefhebber is en daarnaast ook in de winkel waarin ze werkt ziet dat er veel vragen van klanten zijn naar alles rondom wijn (en andere drank) begon het op een dag te kriebelen en kwam ineens de ingeving om een eigen label te starten met te leuke wijn- en andere drank quotes. Het aanbod bestaat momenteel uit kaarten, posters, witte en rode wijnen met teksten en quotes, borrelplanken, wijnglazen en Festival in a bottle.

Volg onze Social Media accounts @wijn_zinnig (Instagram) en Wijn-Zinnig (Facebook) voor de nieuwste updates, producten en berichten. Voor informatie, samenwerkingen en Wholesale mail ons op info@wijn-zinnig.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *