Over ons…

Het gezicht achter www. wijn-zinnig.com is Rianne, 33 jaar, co-owner van Conceptstore Villa 8 in Borne welke sinds november 2016 geopend is.  Conceptstore Villa 8 is een shop-in-shop formule, met een gedeeltelijke verhuur van presentatiemiddelen aan voornamelijk webshops en het andere gedeelte van de winkel is de verkoop van eigen collectie welke wij zelf inkopen.

Binnen Villa 8 worden er voornamelijk originele producten verkocht die ontworpen en/of geproduceerd zijn door kleinere ondernemers, waardoor de producten ook uniek zijn en niet op iedere straathoek verkrijgbaar zijn.

Omdat Rianne een wijnliefhebber is en daarnaast ook in de winkel ziet dat er veel vragen van klanten zijn naar alles rondom wijn (en andere drank) begon het op een dag te kriebelen en kwam ineens de ingeving om een eigen label te starten met te leuke wijn en andere drank quotes. Het aanbod is momenteel erg minimaal, dus daar gaan we met www.wijn-zinnig.com wat aan doen. De komende maanden gaan we deze website dan ook verder opbouwen en uitbreiden met heel veel te gekke producten.

Met de support en hulp van thuis; vriendlief en (bonus-)kids gaan we dit allemaal gezellig samen doen; 1 grote, gelukkige ondernemers-familie 🙂

 

Neem gerust ook eens een kijkje op de website van Rianne’s  andere bedrijf www.villa8.nl en op de instagram en Facebook accounts; @conceptstorevilla8.

 

Volg onze Social Media accounts @wijn_zinnig (Instagram) en Wijn-Zinnig (Facebook) voor de nieuwste updates, producten en berichten. Voor informatie, samenwerkingen en Wholesale mail ons op info@wijn-zinnig.com